Direct naar de inhoud van de paginaDirect naar het hoofdmenu

Hoe werkt het?

Hoe werkt het? De NoordwijkPas is een gratis betaalpas van de gemeente Noordwijk voor mantelzorgers, voor de regeling ‘Geld voor sport, school andere zaken’ en het programma ‘Een extraatje voor je welzijn’.

Registreren en inloggen

Heb je een nieuwe pas ontvangen? Start dan als eerste met jezelf te registreren en een account aan te maken door te klikken op ‘Mijn pas’. Om een account aan te maken vul je je voornaam, achternaam en emailadres in. Ook heb je de cijfers van je persoonlijke NoordwijkPas nodig. Houd deze dus in de buurt. Tenslotte vul je een gebruikersnaam en wachtwoord in. De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn niet eerder verstrekt en mag je dus zelf bedenken en bepalen. Onthoud ze daarna goed.

Je account

Als je eenmaal een account hebt, dan kun je voortaan inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord en de volgende zaken doen:

Saldo

Als je bent ingelogd dan kun je zien wat het saldo op de pas is. Oftewel hoeveel geld er op jouw pas staat. Niet genoeg saldo?
Als het saldo op je pas bij een betaling niet genoeg blijkt te zijn, dan kun je het restantbedrag op een andere manier betalen: met je normale pinpas of met cashgeld. 

Zelf opwaarderen
Het is ook mogelijk om zelf geld te storten op je NoordwijkPas. Op deze manier profiteer je nog meer van de kortingen. Opwaarderen kan met een bedrag van maximaal € 500,-. Je vindt de instructies over opwaarderen onder ‘Mijn pas’. 

Waar te besteden

Met de NoordwijkPas kun je bij diverse ondernemers in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk betalen. Waar je met je pas terecht kunt hangt af van welke regeling je gebruik maakt.