Direct naar de inhoud van de paginaDirect naar het hoofdmenu

Mantelzorgwaardering

De gemeente Noordwijk waardeert z’n mantelzorgers, want het is ongelofelijk wat mantelzorgers allemaal doen. Als blijk van waardering is het mogelijk om een tegoed (waardering) aan te vragen dat gestort wordt op je eigen NoordwijkPas. Je kunt dit tegoed op verschillende plekken besteden. 

Wanneer ben je mantelzorger?

Je bent mantelzorger wanneer je langdurig en onbetaald zorgt voor een chronisch zieke, minder valide of hulpbehoevende partner, ouder, kind, of ander familielid, vriend of kennis. 

Hoe kom ik in aanmerking?

Je komt in aanmerking voor de NoordwijkPas als je aan 4 voorwaarden voldoet:

Aanvraagformulier Mantelzorgwaardering

Belangrijk: Je dient het formulier ondertekend te retourneren naar:
Welzijn Noordwijk, Wassenaarsestraat 5, 2201 RD, Noordwijk.

Waar te besteden?

Je kunt je tegoed besteden bij diverse deelnemende winkeliers en organisaties in de gemeente Noordwijk. Vaak krijg je aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen van de aangesloten partners.

Waar te besteden?

Mantelzorgondersteuning

Welzijn Noordwijk verzorgt de ondersteuning van mantelzorgers in Noordwijk. De mantelzorgconsulenten van Welzijn Noordwijk bieden:

Naar Welzijn Noordwijk

Zorgpauze

Kun je als mantelzorger wel een adempauze gebruiken? Het is mogelijk om je mantelzorg tijdelijk uit handen te geven. Dit wordt geregeld via een tegoed in uren op je NoordwijkPas, waarmee je een zorgpauze kunt inlassen.

Meer weten? Neem contact op met de mantelzorgconsulenten van Welzijn Noordwijk. Samen bespreek je hoe jouw mantelzorgsituatie eruitziet en hoe deze zorg tijdelijk verlicht kan worden.

Ik wil graag een Zorgpauze